Over ons

V&S Houtskelet Bouwen is een dynamisch bedrijf, dat zich richt op bouwen met ecologische bouwmaterialen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Het bedrijf regelt alle facetten van de bouw: van ontwerp tot prefabricage en montage, alles in één hand en mooi onder één dak.

V&S Authentiek Bouwen is op 1 januari 2010 opgericht door Roel Verstegen en Sander van der Steen. Bouwen is hun lust en leven en al op jonge leeftijd waren ze op zaterdagen en tijdens vakanties actief in de bouw. Tijdens hun HBO-studie bouwkunde aan de Avans Hogeschool in Den Bosch raakten ze enthousiast over authentiek bouwen. Als jonge ingenieurs fris, eerlijk en enthousiast zijn ze sinds 2008 actief met authentiek bouwen. In januari 2010 zijn ze officieel uit de startblokken gegaan onder de naam ‘V&S Authentiek Bouwen’.

Sinds 2021 is Tom Penninx mede-compagnon bij V&S Authentiek Bouwen. Tom heeft met succes zijn opleiding gevolgd aan de Technische Universiteit Eindhoven. Na zijn opleiding Bouwkunde heeft hij in 2021 aan de UE de master Construction Management and Engineering afgerond. Tijdens zijn opleiding was Tom ook al jaren werkzaam bij V&S, waarbij hij het gehele traject naar een nieuwe tekenpakket en CNC heeft opgezet en begeleid.

Met hun bouwkundige achtergrond en opleiding hebben de drie ondernemers inzicht en zijn ze thuis op alle terreinen van bouwen. V&S is flexibel en regelt alles. Het bedrijf zit vol ideeën, maar denkt ook graag met u als klant mee. V&S hanteert een filosofie waarin open communicatie en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. De klant is koning en afspraak is afspraak. “We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen’ is ons bedrijfsmotto. Wij zijn transparant, oplossingsgericht en daadkrachtig.

Door de jaren heen heeft V&S Authentiekbouwen als combinatie met Eiken constructie vele Houtskeletbouw wand- en dakelementen geleverd voor de aannemers/opdrachtgevers. Daardoor kwam ook steeds vaker de vraag of we deze elementen ook zouden willen leveren voor projecten waar geen Eiken constructies in verwerkt worden.

Dat heeft ons doen besluiten om in 2022 V&S Houtskelet bouwen op te richten. Een losse BV, een losse locatie, dezelfde mensen. Hierbij met doel om zoveel mogelijk Ecologische en Duurzame projecten te maken. Goede voorbeelden zijn daarvan het Circulaire project Boschgaard in Den Bosch (21 appartementen) en het Ecologische project Klein Oers te Veldhoven (40 woningen)

Ons team telt een twintigtal ervaren, goed opgeleide en enthousiaste vaklui, van architect en bouwkundige tot constructeur, CNC-operator en timmerman.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then