Onze klanten

Aannemers en Bouwbedrijven

Aannemers en bouwbedrijven uit geheel Nederland weten ons te vinden. Wij zijn een aanvulling op hun kennis en hun werkzaamheden. Onze kracht is, dat wij bij hen het onderdeel ‘houtbouw’ uit handen nemen, vanaf werkvoorbereiding, constructieberekeningen en planning tot aan de montage toe. Wij regelen het in nauwe samenwerking met alle betrokkenen.  

Wilt u graag zelf monteren? Dat kan! Dan leveren wij een mooi bouwpakket aan, inclusief montagetekeningen.

Lees verder

Architecten

V&S werkt vaak en graag al vanaf het eerste moment samen met u als architect om een ontwerp tot stand te brengen. Wanneer uw schetsontwerp (vormgeving en indeling) klaar is, denken wij graag mee over de constructies. V&S tekent deze constructies gedetailleerd uit en denkt mee over de uitvoering, sterkte en werkvolgorde tijdens de bouwwerkzaamheden. Doordat wij alles in 3-d uittekenen ziet u direct alle details van de constructie, zoals die uiteindelijk gaan worden.

Lees verder

Particuliere opdrachtgevers

Voor vele particulieren zijn wij de leverancier voor (o.a. eiken of douglas) constructies. Heeft u een constructie nodig bij de bouw van uw woonhuis, of gaat u een bijgebouw bouwen of een overdekt terras? Dan denken wij daarover graag met u mee.

Wanneer er al een tekening van een architect is, kunnen we daar direct mee aan de slag. Is er nog geen ontwerp of betreft het een overkapping of bijgebouw? Dan kunnen wij de bouw ervan en ook het ontwerp voor onze rekening nemen.

Lees verder

Biobased en Duurzame initiatieven

V&S Houtskelet Bouwen werkt 95% van zijn projecten uit met duurzame en ecologische bouwmaterialen. Natuurlijke materialen zijn doorgaans gezonder voor de mens en beter voor het milieu. Zo werken we altijd met hout uit duurzaam beheerde bossen en natuurlijke isolatiematerialen zoals vlas, hennep, stro en houtvezel.

Wanneer er over duurzaam bouwen gesproken wordt, denken we vaak ook aan de energie-transitie. Behalve dat vinden wij het ook belangrijk om naar de te gebruiken materialen te kijken. Te denken hierbij is aan hernieuwbare materialen zoals hout en circulaire materialen, die na de sloop gewoon opnieuw gebruikt kunnen worden.

Lees verder
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then